+38 (098) 000 08 81 / +38 (050) 767 43 03

info@ukrnaftacom.com

Час роботи:

08:00 - 21:00

Blog

Росія збільшила поставки дизпального до Бразилії, Туреччини та Африки до рекордного рівня

Експорт дизельного палива та газойлю з Росії до Бразилії, Туреччини та Африки в березні досягне нових рекордних показників, оскільки країна продовжує шукати нові ринки збуту після заборони Європейського Союзу на імпорт російських нафтопродуктів, передає Daily Sabah з посиланням на дані Refinitiv.

Згідно з даними Refinitiv, поставки дизельного палива та газойлю з російських портів Балтійського та Чорного морів до Туреччини у березні вже перевищили 1,2 млн тонн. В лютому вони становили 800 тис. тонн.

Тим часом експорт російського ДП з балтійських портів до Бразилії зріс щонайменше до 300 тис. тонн цього місяця, тоді як в лютому становив 205 тис. т.

Росія цього місяця також збільшила поставки дизеля в країни Африки, додали джерела на ринку. За даними Refinitiv, близько 200 тис. тонн російського дизеля з підконтрольних Росії портів було відправлено до Лівії, близько 165 тис. тонн – до Алжиру і 100 тис. тонн – до Тунісу. Серед інших одержувачів були Нігерія, Гана, Сенегал і Марокко.

Окрім того, близько 200 тис. тонн дизельного палива з російських портів направлено в порт Фуджейра в Об’єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ).

Минулого місяця Росія відправила щонайменше 450 тис. тонн дизельного палива до Саудівської Аравії. Частину поставок перевантажували з борта на борт поблизу порту Каламата в Греції, однак в березні таких поставок не було зафіксовано.

Ще 700 тис. тонн дизеля, завантажених у березні в російських портах Чорного та Балтійського морів, не мають конкретного пункту призначення, згідно з даними Refinitiv

ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!
"