+38 (098) 000 08 81 / +38 (050) 767 43 03

info@ukrnaftacom.com

Час роботи:

08:00 - 21:00

Blog

Шмигаль активізував боротьбу з «нелегалами».

Шмигаль активізував боротьбу з «нелегалами».

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль 11 жовтня 2021 р дав доручення главам обласних і держадміністрацій, контролюючим і правоохоронному органам активізувати діяльність міжвідомчих регіональних робочих груп для проведення заходів по боротьбі з нелегальними оборотом і роздрібною торгівлею палива в Україні.

Про це повідомляє прес-служба нафтогазової асоціації України (НАУ).

Відзначається, що в кінці вересня 2021р НАУ направила прем’єру результати останнього моніторингу, вказавши координати 448 місць роздрібної торгівлі паливом, які працюють з ознаками грубих порушень законодавства та проханням дати доручення контролюючим і правоохоронним органам провести перевірки і припинити незаконну діяльність.

Також раніше повідомлялося, що в Україні спостерігається стрімке розширення тіньового ринку. Контрафактне паливо на міні-НПЗ, «сірі» АЗС і податкові «скручування» щорічно крадуть з бюджету України близько 20 млрд грн.

«НАУ підтримує дії уряду щодо активізації боротьби з нелегальним обігом палива в країні. У НАУ впевнені, що ліквідація нелегального обороту палива в країні дозволить забезпечити рівні умови ведення бізнесу, знизити ціни для споживачів, сприятиме розвитку галузі, підвищенню надходжень до Державного та місцевих бюджетів, а також розвитку інфраструктури населених пунктів», – йдеться в повідомленні профільної асоціації .

ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!
"