+38 (098) 000 08 81 / +38 (050) 767 43 03

info@ukrnaftacom.com

Час роботи:

08:00 - 21:00

Blog

У Міненерго заявили, що дефіциту палива в червні не буде.

У Міненерго заявили, що дефіциту палива в червні не буде.

У разі необхідності внутрішні виробники нафтопродуктів готові збільшити обсяги до необхідного рівня за 10 днів, а «Укрзалізниця» і Адміністрація морпортів можуть збільшити перевезення ресурсів. Про це повідомляє прес-служба уряду за підсумками наради в Міненерго з представниками Мінекономіки, «Укрзалізниці», АМПУ і профільних асоціацій.

В ході наради виробники запевнили, що мають достатній потенціал для нарощування виробництва нафтопродуктів. Виробничим потужностями знадобиться близько 10 днів для виходу на необхідні обсяги.

Представники «Укрзалізниці» і АМПУ підтвердили готовність до збільшення обсягів перевезень і перевалки ресурсів в разі потреби.

У свою чергу президент нафтогазової асоціації України (НАУ) Неля Привалова зазначила, що український ринок моторних палив достатньо диверсифікований.

Крім того, на думку учасників наради, окремим напрямком для зменшення залежності від імпортних поставок є формування резервів нафти і нафтопродуктів.

Тим часом, на думку директора Консалтингової групи «А-95» Сергія Куюна, для зменшення залежності від імпортних нафтопродуктів необхідно зменшувати поставки імпортних нафтопродуктів і збільшувати внутрішнє виробництво.

ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!
"