+38 (098) 000 08 81 / +38 (050) 767 43 03

info@ukrnaftacom.com

Час роботи:

08:00 - 21:00

Blog

«Белнефтехим» повідомив про плани почати поставки нафти по Одеса-Броди.

«Белнефтехим» повідомив про плани почати поставки нафти по Одеса-Броди.

Білорусь в березні розраховує почати поставки нафти на свої НПЗ по нафтопроводу Одеса – Броди, заявив заступник голови концерну «Белнефтохим» Володимир Сізов, передає агентство БелТА.

«Поставки по Одеса-Броди почнуться найближчим часом, в березні. Обсяг – кілька танкерів», – сказав Володимир Сізов.

При цьому Володимир Сізов не уточнив, яка саме країна може виступити постачальником. «Ми ведемо роботу з придбання ресурсів в Чорному морі. Є можливість придбання ресурсів як виробництва азербайджанської компанії, так і виробника з Російської Федерації», – додав він. «Обсяг визначаємо, виходячи із залишків ресурсів на НПЗ і факту поставки нафти залізничним і трубопровідним транспортом з Росії», – пояснив заступник голови «Белнефтехиму».

Оператор української нафтотранспортної системи компанія «Укртранснафта» від коментарів утрималася, зазначивши, що знаходиться в постійному контакті з білоруською стороною з цього питання.

«Укртранснафта» знаходиться в постійному оперативному контакті з білоруською стороною, щодо обробки техніко-економічних аспектів організації маршрутів транспортування нафти з Чорного моря до білоруських НПЗ через територію України. Зараз цей процес не завершений, тому компанія поки утримується від коментарів з цього приводу», – повідомили в прес-службі «Укртранснафти».

ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!
"