+38 (098) 000 08 81 / +38 (050) 767 43 03

info@ukrnaftacom.com

Час роботи:

08:00 - 21:00

Blog

Ціни на нафту падають через зростання числа жертв коронавіруса і запасів сировини в США.

Ціни на нафту падають через зростання числа жертв коронавіруса і запасів сировини в США.

Нафтові ф’ючерси подешевшали в ході ранкових торгів. У Китаї число загиблих від нового коронавіруса досягло 170 чоловік. Зросла кількість авіакомпаній, що скасували рейси у великі міста країни. При цьому комерційні запаси нафти в США зросли. Вартість бареля квітневої нафти Brent 30 січня на 9:00 за Києвом склала $58,24 (-1,14%). Барель березневої нафти WTI торгувався по $52,76 (-1,07%). Попередні торги по еталонним сортам нафти закрилися на рівні $58,91 і $53,33 відповідно.

Проте, ціни на нафту стабілізувалися в ході двох останніх торгів після падіння до 3-місячного мінімуму. Стабілізації ринків сприяли чутки про готовність альянсу ОПЕК + продовжити угоду про скорочення нафтовидобутку, як мінімум, до червня. Крім того, фінансові та сировинні ринки намагаються оцінити збиток, нанесений вірусною інфекцією економічному зростанню, а також попиту на нафту і нафтопродукти. Надзвичайний комітет Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) збирається провести ще одну нараду, щоб переглянути питання про те, чи слід зараз називати швидке поширення нового вірусу глобальною надзвичайною ситуацією.

Авіакомпанії по всьому світу припиняють або скорочують прямі рейси у великі міста Китаю, так як уряди багатьох країн застерігають своїх громадян від поїздок в КНР, а кількість пасажирів зменшується.

Комерційні запаси сирої нафти в Сполучених Штатах зросли за підсумками минулого тижня на 3,5 млн бар., що більш ніж в сім разів більше очікувань ринку. Про це напередодні повідомило Управління енергетичної інформації США (EIA). При цьому запаси бензину виросли до рекордно високого рівня в 261,1 млн бар.

ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!
"